• Suche
  • Radtour zur Burg Lockenhaus im Mittelburgenland Rosalia © Velontour

    Fietsvakantie in Centraal Burgenland-Rosalia

    Aan de zonnige kant van het leven

    Aan de zonnige kant van het leven

    De regio Midden-Burgenland-Rosalia in Burgenland is diep geworteld in zijn wijnen – net als in het gevarieerde en smaakvolle culturele en culinaire aanbod van de regio. Het milde klimaat en de Pannonische zon zijn perfect voor zowel fietsers als wijnboeren! De regio kan op een sportieve of ontspannen manier worden verkend, met of zonder elektrische rugwind, op ongeveer 20 aantrekkelijke fietspaden – door idyllische dorpjes, uitgestrekte bossen, boomgaarden, wijngaarden en vijvergebieden.

    Zo leidt de B32 Rosalia-fietsroute door de unieke flora en fauna van het natuurpark Rosalia-Kogelberg en de B45 Sonnenland Tour door de veelzijdigheid van Midden-Burgenland. En op warme zomerdagen nodigen verfrissende zwemmeren uit om af te koelen, te ontspannen en tot rust te komen.

    Familie Deutschkreutz © Burgenland Toursimus - Tanja Hofer

    Tourismusverband Mittelburgenland-Rosalia

    Florianigasse 2
    7361 Lutzmannsburg, Oostenrijk
    +43 2615 20720 office-mitte@burgenland.info

    Naar de website Catalogus bestellen

    Fijne wijnen en culinaire specialiteiten

    In de regio Midden-Burgenland-Rosalia worden regionale specialiteiten uit het natuurpark gecombineerd met een grote verscheidenheid aan wijnen om puur genieten te garanderen! We bevinden ons immers tussen het Blaufränkischland en de enige Rosé DAC-regio in Oostenrijk. Daartussen bevindt zich ook nog een verscheidenheid aan landschappen, van aardbeienvelden en zwemmeren tot talrijke culturele bezienswaardigheden zoals kasteel Forchtenstein. En natuurlijk zijn er tal van wijnlokalen, gastronomische winkels en traditionele herbergen die je uitnodigen om te stoppen en typische regionale specialiteiten te proeven, zoals ananas en aardbeien, zelfgemaakte prosciutto van de “Heidewuggerl” of lekkernijen van de tamme kastanjeboom!

    Catalogus bestellen

    Veelzijdigheid beleven – Genieten van het fietsen

    Met ongeveer 20 aantrekkelijke fietspaden biedt de regio Midden-Burgenland-Rosalia de beste voorwaarden voor plezierfietsers. Fiets door idyllische dorpjes en uitgestrekte bossen, langs het machtige kasteel Forchtenstein op de B32 Rosalia fietsroute of van de wijngaarden van Blaufränkischland naar het kuuroord Lutzmannsburg op de B45 Sonnenland Tour. Fietsen wordt hier absoluut gekenmerkt door afwisseling!

    Onze accommodaties bieden fietsers en genieters alles wat hun hartje begeert.

    Accommodaties in de omgeving


    De ideale accommodatie daar waar je je goed voelt. Ze dient om je terug te trekken, je te ontspannen,
    er even tussenuit te knijpen. Ze is een essentieel onderdeel van een perfecte fietsvakantie. Kies een accommodatie die bij je past.

    Blog & recepten

    Dompel je volledig onder in de fietsbestemming. Leer de cultuur en haar mensen kennen.
    Beleef alle bijzonderheden bewust. Zo maak je van elke minuut van je fietsvakantie een waar genot.

    Catalogus bestellen!Centraal Burgenland-Rosalia

      Uw boodschap:

      Beste vriend van plezierfietsen,

      Hartelijk dank voor uw aanvraag. Het verzoek wordt direct doorgestuurd naar de geselecteerde Velontour-bestemming.

      Met vriendelijke groet

      Uw Velontour-team

      Ontspannen
      en genieten

      Onze fietshotels zijn ideale uitgangspunten om de diverse regio's rondom op een sportieve, culturele, landschappelijke en culinaire manier te ontdekken. Van gezellige herbergen tot 4-sterrenhotels die alle voorzieningen bieden die het hart van een fietser begeert: in onze ideaal gelegen, fietsvriendelijke accommodaties is alles afgestemd op de behoeften van fietsvakanties uitgelijnd. Beweging, ontspanning en genieten worden hier gecombineerd om een ​​heel bijzondere vakantie-ervaring te creëren.